סדרת לחמים חדשה, המונה 6 לחמים אורגניים, מסוגים שונים, ימותגו מעתה תחת 'מותג 'green וישווקו בכל סניפי 'רשת שופרסל' הן במתחמי green והמוצרים האורגניים והן במדפי הלחם הראשיים – את הייצור ללחמים אורגניים מיוחדים תייצר קבוצת "מאפיות ברמן", מהמאפיות הגדולות והוותיקות בישראל.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
במסגרת שיתוף הפעולה שנחתם בין החברות – מאפיית ברמן, תייצר 6 לחמים מסוגים שונים באריזות של 750 גרם עבור שופרסל בהם; לחם שאור אורגני, לחם כוסמין אורגני, לחם דגנים אורגני, לחם מקמח מלא אורגני, לחם שיפון אורגני ו-חלה אורגנית.
"מאפיית ברמן" נודע, קיבלה אישור מוסמך לייצור אורגני מטעם אגריאור – גוף ההתעדה המוביל בישראל.
לדברי מנכל מאפיית ברמן, מר יהלי עתיר; "המאפיה עובדת מזה מספר חודשים על פרויקט הפיתוח, שכולל קווי ייצור ייעודיים, פיתוח טכנולוגיה, ייצור ואספקה של הלחמים האורגניים עבור שופרסל".
כידוע 'קבוצת מאפיות ברמן' מובילה בשנים האחרונות מהלכים מתקדמים בענף הלחם.
█ לחמי ברמן, אינם מכילים שומן טראנס, ללא תוספת סוכר ועומדים בדרישות "אייל" האגודה הישראלית לסוכרת
לאחרונה, נודע, השיקה החברה סדרת לחמים חדשה E-FREE, המתחברת למגמת הבריאות העולמית והנם לחמי מחמצת ללא תוספים מלאכותיים, ללא ממתיקים מלאכותיים ועם ערכים תזונתיים מוספים.
לחמי ברמן, אינם מכילים שומן טראנס, ללא תוספת סוכר ועומדים בדרישות "אייל" האגודה הישראלית לסוכרת וכן, ב-תו האיכות של משרד הבריאות ללחמים בריאים ("אפשרי בריא").
פיתוח סדרת הלחמים האורגנים הוא צעד משלים לקבוצת מוצרים זו". הבהיר וסיכם מנכל מאפיית ברמן, מר עתיר.
מאפיית ברמן, הינה המאפייה הירושלמית הוותיקה שהוקמה בשנת 1875 והינה בין המאפיות הגדולות בארץ.
זאת ועוד; מאפיית ברמן, מתמחה בייצור מגוון רחב של לחמים ומאפים תחת מותגים שונים אותם היא מוכרת בשלושת החנויות שלה ובכל רשתות השיווק והמרכולים ברחבי הארץ.
לחברה גם מגוון מותגים שונים ביניהם; ברמן, ודש, ליבו ומותג הפרימיום "לחם ארץ".